phone-icon 06-30 72 58 22
033-25 85 895

Bouwbedrijf Amersfoort

Heeft u klussen of bouwprojecten voor een bouwbedrijf in Amersfoort of omgeving? Dan kunt u terecht bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk. Sinds 2010 zijn wij een allround bouwbedrijf voor Amersfoort en omgeving. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, montage en onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.


Eerlijk advies

Zoekt u een professional om uw nieuwe keuken te monteren? Of een vloer te leggen of een wandje te plaatsen? Of wilt u meer opbergruimte creëren met een vliering? Wat u wens ook is, Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk denkt graag met u mee. We komen graag bij u langs om uw bouwproject met u te bespreken. We zullen u eerlijk advies geven over de mogelijkheden en beperkingen. Op basis van uw wensen en de situatie ter plaatse stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op.


Uw wensen staan centraal

Bij ons bouwbedrijf in omgeving van Amersfoort staan uw wensen centraal. Wij zorgen dat u uw ruime en lichte woonkamer krijgt door een aanbouw. Of dat u lekker kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Overleg, heldere communicatie en goed luisteren naar uw wensen zijn voor ons belangrijk. Wij staan voor kwaliteit en service. Wilt u meer informatie over ons bouwbedrijf voor Amersfoort en omgeving? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt ons telefonisch bereiken of via e-mail. U kunt ook ons contact- of offerteformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.